Lydnadskursens sista dag

….. klicka på bilderna för att se dom i större format …..

I går så gick sista dagen av lydnadskursen av stapeln. Det var bestämt så att den skulle hållas en lördag eftersom kvällarna nu börjar bli väldigt mörka.
Det var nu upp till bevis på den uppgift som alla fick i början av kursen. Nämligen att lära sin hund något nytt, något den inte kunde innan kursen. Det är väl bara att göra som så många andra gör när dom missat något, dom gör en pudel. Bortsett från denna lilla miss från våran sida så var kursen totalt sett ganska lyckad. Lena och Moa har lärt sig en hel del. Och sen så har det varit en del social träning för Moa. Att åka buss och tunnelbana var inte självklart för henne innan kursen började men nu går det mycket bra.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.