Morgonpromenad

….. klicka på bilderna för att se dom i större format …..

Höstfärger

Morgonpromenaden i dag gick runt Flaten. En skön runda i härliga höstfärger. Moa sprang som vanligt lös och ledig. Det märks att hon blivit äldre och att hon är betydligt mycket mer självständig. Under promenaden så är det ganska, för att inte säga mycket, vanligt att jag inte ser exakt var hon är någonstans. Men det gör inte så mycket då jag helt och hållet litar på att hon kommer om jag kallar på henne.
Egentligen är det som det skall vara när hon springer i väg upp i skogen, det är hon som håller koll på mig och inte jag som jagar henne. Ibland så kan jag se henne komma fram bakom ett snår eller en buske för kontrollera om hon ser mig, gör hon det så vänder hon ibland om om springer tillbaka till vad det nu var som hon gjorde. Sammanfattningsvis så är det kul att gå ut och gå i skogen med Moa.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.