Mer Hammarby

….. klicka på bilderna för att se dom i större format …..

Hammarby IF Fotboll

Under tiden som Lena och Moa var på sista dagen på lydnadskursen (se ett senare inlägg) så satt undertecknad och nästan fick en hjärtattack.
Det har inte gått så bra för Bajen i år och idag så var det verkligen med kniven mot strupen som dom spelade årets sista match. En match som gällde om dom skulle undvika att hamna i kval. Ett kval om nerflyttning till division ett. Vem hade trott att det skulle gå så dåligt för dom i år. Det blev otroligt spännande. Matchuret stod på 90 minuter och på anslagstavlan lyste det 0-0. Den poängen räckte inte för att undvika kvalplatsen. Jönköpings södra ledde med 2-1 mot giffarna Sundsvall. Fjärdedommaren visade upp 5 minuters tillägg. I tilläggets sista spark gjorde Sebastian Bojassen 1-0 och Bajen är kvar i superettan.

Forza Bajen

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.