Lydnadskurs dag 7

….. klicka på bilderna för att se dom i större format …..

Så var det återigen dags för ytterligare en kursdag för Lena och Moa. Det märks nu att dagarna har blivit kortare och att hösten närmar sig. Framför allt så märks det på att det är lite, för att inte säga mycket, svårare att fotografera. M.a.o. så blev det bara två bilder i dag.
Dagens kursinnehåll bestod av två olika moment där det första var att ”gå fot”. En övning som Moa har mycket svårt för, detta oavsett om hon går lös eller i koppel. Det är väl bara till att fortsätta att öva.
Den andra övningen var lite roligare, det var ett agilityhinder som hundarna skulle hoppa över. Moa har ju alltid varit lite bekväm av sig så för henne var det betydligt mycket mer naturligt att gå under eller i värsta fall gå runt hindret. Men med lite lockande så hoppade hon till sist över hindren, och inte bara en gång utan när hon väl börjat så var det bara att fortsätta tycktes hon tänka.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.