Duktig hund eller slarvig husse

….. klicka på bilderna för att se dom i större format …..

Som med det mesta här i livet så kan man välja om man vill se saker från den ljusa eller från den mörka sidan.
Som med rubriken i detta inlägg. Är det Moa som är duktig – se det från den ljusa sidan. Är det husse som är slarvig – se det från den mörka sidan.
Eftersom det är undertecknad som skriver så ser jag självklart att Moa är en extremt duktig och läraktig hund.
Vad som hände var att vi, Moa och jag, på hemväg under morgonpromenaden passerar igenom en park för att därefter komma fram till en liten väg. En väg som i och för sig är liten och smal men dock med en hel del trafik. En bit in på denna lilla väg så passerar vi ett dagis. Moa brukar ofta reagera på barn så jag vände mig om för att kolla vad hon gör. Döm om min förvåning när jag ser att Moa går lös. Det har hon i och för sig gjort under hela promenaden men idag missade jag att att koppla henne när vi kom fram till vägar och bebyggelse.

Så hur är det nu då? Är Moa duktig eller är husse slarvig?

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.