I morgon blir Moa ett år gammal

….. klicka på bilderna för att se dom i större format …..

I morgon så blir Moa 1 år. Tänk att det gått så fort. Det känns ju som om det bara var för några veckor sedan som hon kom till oss.

Vi har under de tio månader som hon varit hos oss hunnit med att göra så mycket. Det ha varit valpkurser, utställningar (resultat från alla utställningar kommer i ett senare inlägg) och ett evigt nötande av en massa olika ”måsten”, åtminstone så tror jag att Moa tycker det är en massa onödiga måsten.
Varför måste jag uppföra mig tycks Moa ibland tänka. Varför får jag inte äta när maten kommer fram? Varför får jag inte gå över vägen förrän någon säger varsågod? Varför måste jag komma direkt som matte eller husse ropar, jag har ju annat för mig? Varför får jag inte tugga på vad jag vill, tofflor är ju så goda? Att jag inte får uträtta mina behov inomhus är dock ganska så vettigt. Men bortsett från sistnämnda så tycker nog Moa att det mesta är onödigt och att hon bara borde få göra som hon vill.
Men, det får hon inte och det har gått jättebra att lära henne ett och annat. Hon är hur läraktig som helst.

Vi tycker så mycket om vår lilla tös!

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.