Moa till Hedvig

I morse, kl. 08:15, lämnade jag Moa hos Mälarhöjdens veterinärklinik.
Inte sedan barnen var små har jag varit så nervös som jag var under förmiddagen i idag. Lena, som den sjuksköterska hon är, var mycket lugnare och betydligt mer sansad.

Om inget hänt och veterinären inte hört av sig tidigare så skulle jag hämta Moa klockan 13:00.
11:30 ringer min telefon. Jag ser att det är från veterinären och hinner innan jag svara bli otroligt nervös. Hedvig, som veterinären heter, börjar med att säga att allt är bra för att sedan komma till sitt verkliga ämne. Försäkringsbolaget saknade några papper som jag skulle skicka in. Puh, det samtalet var en påfrestning.

13:00 hämtade jag en mycket omtöcknad liten Moa. Allt hade som sagt gått bra och tänderna var nu borta.

Moa skall äta specialdiet i två dagar för att därefter äta mosad mat i ytterligare några dagar.

Återbesök är bokat till tisdagen den 18 januari.

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.