Börjar att återhämta sig

Moa börjar så smått att återhämta sig efter den lilla chock hon, eller ska jag säga vi, fick efter vaccineringen i förrgår. I dag har hon efter lite trugande och matande ätit lite grand. Inte alls hennes vanliga ranson, men dock lite mat.

Vi har varit ute och det går bra men det är ingen större fart på henne. Hon går omkring och lukter lite, tar upp en pinne och bär på den. Mycket mer än så blir det inte. Men det går åt rätt håll, tror vi.

Vi får se i morgon.

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Börjar att återhämta sig

  1. Marcus skriver:

    Hoppas hon kryar på sig snabbt!
    Mackan med familj

    • tomas skriver:

      Vi får hoppas det. Men just nu känns det lite jobbigt. Hon är mycket trött och äter dåligt. Men som sagt, det är bara hoppas det vänder snart.

Kommentarer är stängda.