Maya till oss under en vecka

Natten har varit lugn och utan väckarklocka. Moa krafsar på sängen vid 4-tiden, går ut och kissar och kommer in och somnar om. Det är hur skönt och smidigt som helst. Det är otroligt hur duktig hon är, vår lilla Moa.

Måltiderna blev idag 4 stycken och dricker gör hon hur mycket som helst.

I dag var första gången Moa provade på hur det känns att gå med koppel. Till en början så var det lite konstigt men när hon fick nos på något annat än det konstiga ”snöre” som hängde runt hennes hals så gick det ganska bra.

Det är lite svårt att vänja sig med halsband och koppel

I kväll kommer Moas halvsyster Maya till oss för att stanna i en dryg vecka. Förhoppningsvis så kommer det att gå bra och för Moas del så blir det nog ganska skönt att ha Maya hos sig igen.

Mayas ägare tillika uppfödare hos Kennel Primaliv behövde hjälp med hundvakt. Då vi fick frågan om vi skulle vilja ta hand om Maya under en vecka så blev vi både glada och lite stolta över att uppfödaren litar så på oss.

Vi får se imorgon hur Maya och Moa hanterar det här. Vi återkommer……

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.