En lugn Söndag

En lugn Söndag? Njaaa, en valp är aldrig lugn utan den är ständigt på språng.

Natten har varit hur lugn som helst. Vi ställde väckarklocka på 03.00. Moa sover då klockan ringer så vi väntar lite. Vid 4-tiden krafsar Moa på våran säng och vill påkalla vår uppmärksamhet. Det var dags för en liten tur utomhus. Lena vaknar och går ut med henne. Moa sover sedan till klockan 08.00. Hon sover bra vår lilla valp.

Maten äter hon som hon ska. Fyra måltider blir det idag. Och som i går så dricker hon massor med vatten. Det foder, Eukanuba, som Marie Lindbergh, uppfödaren, rekommenderar verkar passa Moa bra. Hon äter det torrt och vill inte ha det uppblött. Att blöta upp fodret kan vara bra att göra om hunden dricker dåligt. Så är ju inte fallet med Moa så det går bra att äta det torrt.

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.