En till en början orolig dag

Natten har varit lite orolig. Maya och Moa har varsin korg

Moa och Maya sover sött i varsin korg

men dom har bytt korgar ett otal gånger. Till stor del så beror nog oron på att det är Mayas första natt hos oss och hon känner sig lite vilsen. Maya är inte van att sova i sovrummet. Men det gick bra och dom sov trots allt en hel del.

Som vanligt så ville Moa ut vid 4-tiden. När hon sedan kom in var det lite svårt för henne att komma ner i varv. Hon ville gärna busa med Maya. En Maya som inte var sen att svara upp och fortsätta leken.

Varken Moa eller Maya ville äta någon frukost. Maya åt sedan vid lunch och middag.

Moa åt tre mål mat.

Vi rastade hundarna tillsammans. Det blev inte så bra då varken Moa eller Maya tycktes komma ihåg att dom också måste uträtta vissa behov utan det var lek och bus för hela slanten.  Moa kissade i dag inne för första gången, det var nästan lite sött. Vi har ju förväntat oss betydligt mycket mer av den varan.

Efter förmiddagsrasten så har vi, läs Lena, valt att lite försiktigt ta ut Moa  för sig själv och att gå på längre promenader, läs Tomas, med Maya. Det fungerar mycket bättre.

Det är helt underbart att se dom två hundarna tillsammans.

Gott att tugga på. Och det är roligare att göra det tillsammans.

Att vi får ha Maya hos oss är både roligt och lärorikt.

Det är jättekul.

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.