Maya saknades i morse

I morse var det något som saknades. Maya var inte här och tog med mig på en morgonpromenad som hon gjort den senast veckan. Visst är det konstigt hur fort man vänjer sig med något. I det här fallet med en hund och en promenad.

Moa verkar hur kooool som helst. Det är som om Maya aldrig varit här. Moa gör sitt och går runt och strosar för sig själv, både inne och utomhus. Det känns hur naturligt som helst att hon är ensam hund hos oss.

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Maya saknades i morse

 1. Marie, Primaliv skriver:

  Hej!
  Oj, nu får jag ju dåligt samvete för att jag hämtat hem Maya…
  Stort tack för hjälpen med att Maya fick vara hos er en hel vecka! Tror bestämt att hon saknar er och Moa… hon är lite orolig och suckar då och då.
  Men får hon bara ligga och mysa i mitt knä lite då och då så går det bra.
  Coooola Moa tar det bättre, det är en riktig liten tuffing det. Skönt att hon är så trygg. Hon har det så bra hos er, kan inte bli bättre!
  Vi ses snart igen, kramis!
  Marie, Mimi och Maya

  • tomas skriver:

   Lite dåligt samvete skall du nog ha :-), vi saknar henne. Du behöver inte tacka för att vi tagit hand om Maya. Vi ser det som en förmån att vi fick ta hand om Er härliga hund Maya. Ja, du har helt rätt Moa är tuff och hon verkar hur trygg och lugn som helst. Det kommer att gå bra med henne.
   Vi hör snart, ha de bra.

Kommentarer är stängda.