Stänga på Gålö

….. klicka på bilderna för att se dom i större format …..

I dag så var det då dags för att stänga igen ute på Gålö. Det är alltid lite pyssel med att öppna upp för säsongen men då känns det allt som oftast ganska skönt, man har ju hela sommaren framför sig. Det är minst lika mycket arbete med att nu till hösten stänga igen, men det är inte lika roligt nu när sommaren i stort sett är förbi.
Även om vi nu vinterstängt på Gålö så fortsätter vädret med att vara fint och soligt. En känsla av brittsommar infinner sig lätt när det är så här skönt. Frågan man ställer sig när man håller på att stänga och det är så här skönt väder är om vi kanske skall vänta några veckor. Men när det väl slår till och blir höst så går det fort så det är nog skönast att stänga nu när det är torrt och inte blåser ett enda dugg.
Inte nog med att vi måste stänga, vi måste också plocka hem allt som kan ha något värde. Det är inte kul att få inbrott och allt stulet. Hur är det man säger, det är bättre att förekomma än att förekommas.

Moa tycker som vanligt att det är jätteroligt att vara där ute. Hon bara springer och springer.
En promenad i ordnade former stod Lena för då hon tog med Moa på hundrundan. Namnet hundrundan är något som vi och alla andra hundägare i området valt att kalla en liten stig som går längs med vattnet och tar en avstickare in i skogen för att sedan åter komma ner till vattnet, en jätteskön liten promenad.

Innan vi åkte hem så gick vi ner till standen för att hämta andan, det är jobbigt att arbeta. Vila var inte det första som Moa tänkte på utan hon satte igång med att tugga på i stort sett varenda kotte som hon hittade ner vid stranden, och det är många.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.