Höst? Inte en chans

….. klicka på bilderna för att se dom i större format …..

Så har det då blivit oktober och hösten har kommit till…. nej nej nej det där blev ju helt fel, det skall vara. Nu är det oktober och sommaren bara fortsätter. I dag har det varit otroligt varmt och skönt. På eftermiddagen så hade vi 23 grader i skuggan. Det blev till att tvätta Lenas bil, det behövdes verkligen. Jag har varit lite slarvig och inte tvättat bilen så ofta som jag har åtagit mig att göra, fy skäms.
En tur runt Flaten blev det också. Moa springer runt och har det hur kul som helst. På hemvägen så blev det en kopp choklad med vispgrädde på ett lite fik vid Orhem. Som sagt, det är svårt att tro att det är den 1 oktober idag. Metrologernas definition på höst är att det skall vara en medeltemperatur under 10 grader 5 dagar i sträck. Då är det höst, inte nu.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.