Ute i naturen

….. klicka på bilderna för att se dom i större format …..

Vi har skrivit om det många gånger tidigare men det tål att upprepas, det är härligt att bo så nära naturen som vi gör. Vi har ett par hundra meter till Drevviken och ytterligare ett hundratal meter till Flatensjön.
Visst är det något speciellt med att gå längs med havet eller som vi alltid gör, längsmed en sjö.
På senare tid så har vi börjat med att ta lite längre promenader med Moa. Att gå till eller runt Flatensjön har blivit ett nytt favoritstråk för morgonpromenaden. Långt är det inte, men med tanke på min ork så är det långt. Moa verkligen älskar att gå i skogen eller att nosandes strosa längs sjön. Nedanstående bilder är ifrån dagens morgonpromenad utmed Flatensjön.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.