På väg till Sälen

….. klicka på bilderna för att se dom i större format …..

I dag så bar det iväg till Sälen. Lena, undertecknad och Moa, skall iväg på en lite minisemester. Det låter så härligt när alla andra pratar om att fjällvandra så vi tänkte ge det en chans. Så när som på en ryggsäck, som vi lånade av Marie, så har vi all utrustning som kan behövas för detta ändamål. Så det var med stor iver och förväntan som vi gav oss av. Trots att resan upp tog nästan sju timmar, raster inräknade, så gick det mycket bra. Vi körde cirka 2 timmar och tog därefter rast. Det känns lite kymigt att ha Moa i buren under längre tid än så. Eftersom hon oftast låg och sov när vi öppnade bakluckan så tror jag inte att hon hade det alltför jobbigt.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.