Moa mår nu mycket bättre

….. klicka på bilderna för att se dom i större format …..

Senast vi skrev här så var det om att Moa mådde lite dåligt.
Det blev sedan under onsdag natt mycket värre. Moa ägnad natten med att väcka Lena och få henne att öppna altandörren för att i nästa läge vilja gå ut på promenad. Det blev alltså inte mycket sömn för oss, framför allt Lena drabbades den här natten.
På torsdag så var det dags att uppsöka en veterinär. Moa hade då haft kräkningar och diarré i två dagar och började bli lite uttorkad. Vi kom till veterinären klockan 14:30. Där föreslog dom att Moa skulle få stanna kvar över dagen för att få lite dropp. Detta för att få i sig lite vätska och näring. När kvällen kom så hämtade vi hem en mycket piggare och raskare liten hund.
Veterinären vill inte blåsa faran över utan ville att vi kom tillbaka så som idag, vilket vi också gjorde.

Nu är vi återigen hemma med lite medicin och en mycket utförlig instruktion om vad och hur Moa skall äta de närmast dagarna.

Puh, vilken pärs det här har varit. Och ja, jag säger har varit, trots att hon fortfarande inte är helt återställd.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.