Moa, en förnäm liten fröken

….. klicka på bilderna för att se dom i större format …..

Moa löper fortfarande och visar sig gärna villig när det kommer en närgången hane. Vi får verkligen passa oss när vi är ute, det är ju ganska lätt hänt att någon hane blir lite för närgången Och ut det vill hon hela tiden. Hon har under den gångna veckan suttit vid ytter- eller altandörren och om inte ylat så gnällt lite.
Natten som gick slog en ny storm (Emil) till. En storm med både blåst, regn och snö. Vid midnatt så var hela området täckt med några centimeter snö.
I morse när vi skulle ut så hade snöade ersatts med ett ihållande regn. Nu har Moas lust att visa upp sig för orådets alla hanar försvunnit. Hon bara vägrade att gå ut. Det krävdes mycket lockande och ett fast handlag för att få ut henne.
Hon är lite fisförnäm vår lilla hund, hon kan ju bli blöt.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.