Det är kallt, mycket kallt.

Idag, eller mer riktigt, i natt så ville Moa för ovanlighetens skull ut. Det vill säga tills hon märkte hur kallt det var. Med en temperatur på -24° så var hon inte längre så angelägen. Men måste man så måste man tänkte Moa och gick ut och gjorde vad hon behövde för att sedan rusa in och lägga sig i korgen igen.

På morgonpromenaden var det inte fullt lika kallt , bara -16°. Enligt Moa så är det fortfarande för kallt. När det är så kallt så brukar promenaden bli väldigt kort.

Moa hoppar ofta fram på tre ben och med det fjärde i luften. Efter en stund byter hon ben som får vila från kylan. Jag tror i alla fall att det är kylan. Men det kan lika väl vara sanden/saltet som används som halkbekämpning som är problemet. Det är nämligen oftast när vi går på nysandade vägar som hon gör så.  Är det så får väl alla promenader ske i skogen, utan sand och salt.

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.