Valpkursen

I torsdags var det så dags igen för ytterligare en kursdag. Den fjärde kursdagen skulle handla om klippning och skötsel av hund. Det skulle även ingå en introduktion i ämnet massage för hundar. Det var inte Cissi, vår ordinarie kursledare, som höll i dessa två ämnen. Det var för tillfället inhyrd personal.

Det blev en allt igenom värdelös kursdag

Det ämne som skulle handla om klippning och skötsel av hund kom att bli en uppvisning av saxar, tänger, termometrar, borstar m.m. Ingen och då menar jag verkligen ingen demonstration på någon eller några hundar förekom. Totalt värdelöst.

När vi inte trodde det kunde bli värre så kom nästa instruktör. En person som skulle introducera oss i ämnet hundmassage. Hon pratade, pratade och pratade. Inte heller hon visade något på någon hund. Om den första presentationen var värdelös så var detta ännu mycket värre.

Bättring från Sirius hundceneter önskas. Det här var inte bra.

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.