En ny vecka har börjat

En ny vecka har börjat och för Moa är det nu andra veckan hos oss. Det blir alltmer vant både för oss och för Moa att det är så här det kommer att se ut framöver. Det är otroligt härligt, roligt och mycket spännande.

Moa har som vanligt sovit sina åtta timmar för att därefter gå in och sova en liten stund till.

Sensommaren håller i sig, tolv grader varmt vid Mayas morgonpromenad. Men det var ändå inte så skönt, det är väl närmare stormvindar.

Idag, straxt före lunch, så hände en liten olycka. Det var en lite pöl i hallen. Just nu så har vi ju två hundar hemma. Maya är ju en vuxen hund och hon har inte visat några sådana tendenser tidigare. Så det är väl mest troligt för att inte säga självklart att det är lilla Moa som hade lite för mycket tryck och vi var lite för ouppmärksamma.

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.