”Motionsrundan” på tomten försvinner

….. klicka på bilderna för att se dom i större format …..

"Motionsrunda"

När det var som mest och djupast med snö ville inte Moa gå ut. Vi skottade då upp en liten slinga som hon kunde springa på. Någonting som hon gjorde varje dag. Nu när det blivit töväder och snön börjar smälta undan så syns det väldigt tydligt var hon har kunnat springa.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

7 svar på ”Motionsrundan” på tomten försvinner

  1. Sajithafarveen skriver:

    c4r se5 glad att du vann te4vlingen, det e4r nog ff6rsta ge5ngen den jag rf6stat pe5 vinner! Och bra tema kom du pe5, se5pklart – med se5dana fina biledr pe5 lager! Gillar hur lilla kaninen gf6mmer sig i ff6rsta bilden, rena kameolonten!

  2. That’s a cunning answer to a challenging question

  3. That’s a creative answer to a difficult question

  4. That’s a well-thought-out answer to a challenging question

  5. That’s way the bestest answer so far!

  6. Posted on December 22, 2012 at 7:06 amWith havin so much written content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My blog has a lot of exclusive content I’ve either written myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my permission. Do you know any solutions to help protect against content from being stolen? I’d definitely appreciate it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *