Feb 052012
 

….. klicka på bilderna för att se dom i större format …..

Sedan i fredags så har Moa (och även vi) haft sällskap här hemma. Niklas och Sannas Labrador Atlas är hos oss tills i morgon måndag.
I början så var Moa lite på sin vakt. Så fort Atlas tog en leksak eller kom för nära Lena eller mig så var Moa där och gav ifrån sig ett bestämt skall och talade om att det/den där är min. Det här höll hon på med någon timme men därefter har det inte varit några problem alls. Atlas fattade snabbt att det här är Moas och han inordnade sig i flocken.

[suffusion-the-author]

[suffusion-the-author display='description']

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© 2012 Moa - en dvärgschnauzer