feb 222012
 

….. klicka på bilderna för att se dom i större format …..

Hal is

… att gå ut och promenera idag. Efter gårdagens blidväder så blev natten kall med flera minusgrader. Det medförde frusna vägbanor, trottoarer och gångstigar. När det så i morse började att regna så blev dessa gångstråk fullständigt livsfarliga att beträda. Finns det något halare att gå på än blöt is?

Det blev alltså idag ingen lång promenad i skogen utan vi, Moa och jag, koncentrerade oss på att komma runt här hemmavid.

[suffusion-the-author]

[suffusion-the-author display='description']

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© 2012 Moa - en dvärgschnauzer