Fortsatta problem med foten

….. klicka på bilderna för att se dom i större format …..

Ytterligare en vecka utan kryckor. Detta mot Lenas inrådan. Hon tycker att jag fortsättningsvis skall använda kryckorna. Egentligen så håller jag med henne för foten blir inte bättre. Men, och det är ett stort jädrans men, det är så tråkigt och jobbigt att använda dom. Men som sagt foten blir inte bättre utan jag har fortsatt väldigt ont. Till och med så att Lena i natt väckte mig för att jag i sömnen låg och jämrade mig. Det var bara till att gå upp och stoppa i sig en värktablett.

Jag fortsätter nog att vara dum och gå utan kryckor. Detta även fast jag får så ont så att jag inte kan sova ordentligt. Det är så jobbigt att använda dom.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.