Jun 192011
 

….. klicka på bilderna för att se dom i större format …..

I helgen var vi i Sandhamn och besökte några vänner. Jag, Tomas, skulle hjälpa till med att upprätta en deviationstabell för en kompass i våra vänners båt.
Övrig tid under helgen var bara samkväm med mycket god mat och gott dricka.

När vi åkte ut i fredags så var det hyfsat väder. Lördagen som jag tillbringade på sjön med en GPS i handen var skön, lagom mycket sol och ett ganska lugnt hav. Lena och Moa var kvar i land, skönt tror jag att dom tyckte båda två.

Så kom söndagen med bara regn, regn och åter regn. För att göra dagen ännu mer otrevlig så blåste det upp ganska bra när vi skulle hem. Väl inne i båten så frös Moa som en, ja vad tror ni, hund. Trots att hon hade Lenas fleecejacka runt kroppen hela vägen hem så skakade hon så tänderna skallrade.

Trots det dåliga vädret under söndagen så var det en mycket trevlig helg.

[suffusion-the-author]

[suffusion-the-author display='description']
 Skrivet av sön 19 Jun 2011

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© 2012 Moa - en dvärgschnauzer