feb 242011
 

Idag, eller mer riktigt, i natt så ville Moa för ovanlighetens skull ut. Det vill säga tills hon märkte hur kallt det var. Med en temperatur på -24° så var hon inte längre så angelägen. Men måste man så måste man tänkte Moa och gick ut och gjorde vad hon behövde för att sedan rusa in och lägga sig i korgen igen.

På morgonpromenaden var det inte fullt lika kallt , bara -16°. Enligt Moa så är det fortfarande för kallt. När det är så kallt så brukar promenaden bli väldigt kort.

Moa hoppar ofta fram på tre ben och med det fjärde i luften. Efter en stund byter hon ben som får vila från kylan. Jag tror i alla fall att det är kylan. Men det kan lika väl vara sanden/saltet som används som halkbekämpning som är problemet. Det är nämligen oftast när vi går på nysandade vägar som hon gör så.  Är det så får väl alla promenader ske i skogen, utan sand och salt.

[suffusion-the-author]

[suffusion-the-author display='description']
 Skrivet av tor 24 feb 2011

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© 2012 Moa - en dvärgschnauzer