Jan 082011
 

Moa fortsätter att tappa sina valptänder.

Då dom är mycket vassa så tycker vi det bra att dom försvinner. Moa har nämligen, som alla andra valpar, en viss förkärlek för att bita och nafsa i våra händerna.

Nu har i stort sett alla rasat. Kvar finns nu bl.a. de två canintänderna i överkäken. Dom vill inte lossna av sig själv och dom sitter mycket hårt. Vi ska på måndag in till Mälarhöjdens veterinärklinik för en konsultation. Som vi bedömer det så sitter dom ivägen för dom nya permanenta tänderna. Vi får se vad dom har att säga om saken.

[suffusion-the-author]

[suffusion-the-author display='description']
 Skrivet av lör 8 Jan 2011

 Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© 2012 Moa - en dvärgschnauzer