Fortsätter att växa men smiter ändå

Moa fortsätter att växa och blir mer hund för var dag som går. Viss är hon fin vår lilla tös.

Visst är hon fin vår lilla tös.

Det där med att hon växer tycks inte påverka hennes krypförmåga. I dag rymde hon från tomten för första, och säkert inte sista, gången. Det är bara en gåta hur hon lyckades komma ut under staketet. Det är inte mer än nio centimeter mellan gräs och staket. Men Moa hon kan hon.

Hur kom Moa under här?

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.

3 svar på Fortsätter att växa men smiter ändå

 1. Marie, Primaliv skriver:

  Vilket litet busfrö! Tur att hon växer, snart kommer hon inte under….hihi 🙂
  Kram Marie

  • tomas skriver:

   Hihi på dig själv :-). Vänta bara tills ditt lilla busfrö får för sig att göra samma sak. Det blir nog då för dig som det blev för mig, hjärtat i halsgropen. Därutöver också ett lätt stirrigt letande efter skor och jacka för att kunna hämta hem rymlingen. Hon fanns runt hörnet tillsammans med grannen, skönt.

   • Marie, Primaliv skriver:

    Haha, men det har redan skett! Maya hade hittat ett hål där de kunde slinka igenom under staketet bakom förrådet. Som tur var kom de inte längre än in i lilla skogen innan jag saknade dem. Men visst var hjärtat i halsgropen!
    Nu har vi täppt igen, så jag hoppas de håller sig här framöver. Visst är de uppfinningsrika våra små raringar;)
    Kram Marie med vovvar

Kommentarer är stängda.