Första fästingen

När Moa i morse var ute för sin morgonrunda vid 06:30 så upptäckte vi hennes första (?) fästing. Det satt väl synlig på nosen. Det var inga större problem med att ta bort den.

Moa var ovanligt sugen och hungrig i morse. Tidigare mornar så har hon inte velat äta förrän framåt 9-tiden. I morse så slukade hon hela frukosten klockan 7.

Vi frapperas över hur självständig och otroligt cool Moa är. Hon har inga problem med att vara själv. Inte bara med att i det tysta busa och tugga på saker hon inte får tugga på utan med att leka med de saker hon har. Eller ännu hellre att gå och lägga sig i någon av sina korgar för en liten tupplur. Hon har definitivt inte behovet av att alltid följa oss vart vi än går. Hon påminner väldigt mycket om sin mamma Mimi, Kennel Primaliv,  som är en otroligt lugn och harmonisk liten tik.

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.