En höstlördag

Vaknar klockan 07.30 till ett strålande väder med en minusgrad. Moa har sovit i åtta timmar. Det börjar bli en vana nu. Men vi får nog passa oss med att ta ut något i förskott, hon är ju trots allt bara nio veckor gammal. Vi kan nog räkna med att blir en eller annan ”olycka” framöver.

Jag, Tomas, gick ut på en 45-minuters promenad med Maya medan Lena och Moa var hemma och gjorde frukost.  Vi trivs väldigt bra med Maya och att ha Maya hos oss. Det gör nog även Moa, trots att dom kivas mest hela dagen.

Upptagning av Läcker

Båtupptagningen i går gick bra och nu står ”hon” på land. Kvar att göra är täckningen samt lite motorarbete. Det skall bli kul att ta med Moa när hon blivit lite äldre, det blir väl lagom till vårrustningen. Undrar just om hon har ”sjöben”.

Mat och dricka som vi, läs Tomas, var lite orolig för går mycket bra. Moa äter sina tre mål mat om dagen och hon fortsätter att dricka bra. Vi upptäckte att vi kanske varit lite snåla med maten så vi får i morgon börja med att öka på portionerna.

Vi har som vi skrivit tidigare försökt med koppel till Moa. Det har i och för sig fungerat bra men känsla är att det blir lite många och kraftiga ryck i hennes lilla hals och nacke. I morgon åker vi och köper en sele.

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.

2 svar på En höstlördag

  1. tant Jaana skriver:

    blev det någon sele, idag läs söndag hade hon koppel på sig när hon kom med matte och hälsade på och utan att morra på den läskiga tanten

    • tomas skriver:

      Nej det blev inte det. Lena var i affären men det fanns för många storlekar och modeller av selar att välja på så vi måste ta med Moa dit. Vi gör det när Maya på Onsdag åker hem.

Kommentarer är stängda.