Duktig Moa

I dag vid vår lilla lunchpromenad när Moa som vanligt springer lös möte vi på stigen en kvinna som kommer gående rakt emot oss. Moa stå ca: 10 meter framför mig när hon får syn på kvinnan. Jag kallar på Moa på samma sätt som jag brukar göra. Moa var lite förvirrad, skall jag springa fram och hälsa eller skall jag göra som husse vill. Gissa om jag blev glad när hon beslutsamt vänder sig mot mig och tar sats och springer ända fram till mig. Jag blev jättestolt över min lilla tös.

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Duktig Moa

 1. Marie, Primaliv skriver:

  Duktig Husse 😉
  Se, vad bra det går. Visst ska ni vara stolta!
  Det ska bli jättekul att ses snart. Spännande att se Moa träffa Miya första gången. De kommer nog att busa ordentligt!
  Kram Marie

  • tomas skriver:

   Håller med. Det skall bli jätteroligt att se hur det fungerar. Mimi och Maya som får träffa Moa efter några veckors frånvaro. Och framför allt hur Miya och Moa reagerar på varandra första gången de ses. Ja, vi är otroligt stolta. Moa är duktig, men så kommer hon också från en bra uppfödare.

Kommentarer är stängda.