Vaccination

I går var vi med Moa till Mälarhöjdens Veterinärpraktik för hennes vaccinering. Det blev en hel cocktail med olika vacciner. Det var mycket bra och kunniga personal där. Allt gick bra och Moa verkade må bra.

Men, i förmiddags, efter promenaden så blev hon mycket trött. Hon ville bara sova. Hon varken åt eller drack. Inte ens godis lockades hon av. När hon på eftermiddagen tittade upp lite så tog jag ut henne på tomten. Hon kissade och sedan så lade hon sig ner i snön och somnade. Det blev då ett telefonsamtal till Mälarhöjdens Veterinärpraktik som tyckte att vi skulle ha ”lite is i magen” och vänta ett tag. Någon timme senare så kom Lena hem från jobbet. När Moa skulle springa och hälsa så bar inte benen henne utan hon ramlade på rygg. Det blev ett nytt samtal till Mälarhöjdens Veterinärpraktik som tyckte vi skulle åka dit.

Efter diverse kontroller och framför allt lite trugande med mat av Djursjukvårdare Karin så tyckte dom att vi kund åka hem igen. Om det till på söndag inte blivit bättre skulle vi åka in igen.

Dom sa att det är ovanligt med en så stark reaktion som Moa fick men inte på något sätt oroande.

Det här inlägget postades i Inlägg. Bokmärk permalänken.